Adriana
Verhagen



Al minstens drie generaties Verhagen verdienden hun brood in de tuinbouw. Dat Adriana groene vingers heeft is dan ook geen wonder.
In 1963 is zij in Leersum geboren op een van Nederlands grootste boomkwekerijen. Hier groeide zij op en ontwikkelde een grote passie voor de natuur in het algemeen en planten in het bijzonder.
Logisch dat Adriana de Middelbare Tuinbouwschool te Utrecht volgde. In 2000 is zij gestart met haar eigen bedrijf: het geven van groene workshops. Sinds 2001 is het tuinontwerpen en het geven van tuinadvies door toenemende vraag een steeds grotere rol gaan spelen en Adriana concentreert zich daar nu volledig op.
In 2003 is zij naast haar activiteiten in het tuinontwerp een studie landschaps- en tuinarchitectuur aan de Hogeschool Van Hall Larenstein te Velp gestart. In 2007 is Adriana afgestudeerd als een van de eerste bachelors in deze nieuwe richting Tuinarchitectuur. Adriana's "groene" opvoeding, opleiding en werkervaring staan garant voor een professioneel tuinontwerp.

Adriana Verhagen Tuinontwerp & -advies,
Dorpsstraat 59
6731 AS Otterlo
M: 06-13261775
E: